adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Vas megye, Sé 
 

Hivatkozási szám: 2463467
Adatlap: https://elado-telkek.hu/elado-telkek/ingatlan/2463467
Ingatlan adatai
Irányár: 17 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 5 795 Ft
Típus: építési telek
Kategória: eladó
Alapterület: 3 089 m2
Fűtés: -
Állapota: újszerű
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: 3 089 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Tágas építési telkek, egészséges élettér, gyönyörű környezet elérhető áron!

A Szombathelytől mindössze 3 km-re, Sében található telkek a tömegigényekkel szembehelyezkedő embereknek, családoknak nyújtanak nagyszerű lehetőséget a város közvetlen szomszédságában. A gyönyörű környezetben elhelyezkedő építési telkek elegendő privát életteret biztosítanak akár egy többgyermekes család számára is anélkül, hogy megfosztanák a város által kínált lehetőségektől és kényelemtől.

A megvásárolható telek Sé egy lankás domboldalán helyezkedik el. Északról modern lakópark, keletről közjólléti erdő veszi közre, míg délről és nyugatról mező szegélyezi. A terület bel-és külterület határán található.

Sé egyik utcájáról, külön helyrajzi számú magánúton közelíthető meg. A magánút a telkek értékesítése után annak tulajdonosainak oszthatatlan közös tulajdonába kerül.

A telekre 5% beépíthetőséggel egy lakóegység építhető. Ez maximum egy, 156 m2 alapterületű lakóház megvalósítását engedi, mely tetőtér beépítéssel egy népes család számára is tágas otthont biztosít. Telkenként egy családi ház építhető, megóvva így a manapság mindenhol tapasztalható túlzsúfoltságtól, megőrizve annak tágas, jellegét.

Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK) és az államilag kamattámogatott otthonteremtési hitel (15 + 10 millió) is igényelhető a telken építeni kívánt lakóingatlanokra.

 

Ha látni szeretné a csodát, akkor kérem hívjon és egy szép délutánon megtekintjük.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Gerencsér és Társa Kft
Kapcsolattartó: Simon Zsolt
Hirdető telefonszáma: +36 20 950-4680
Honlap:
 
Képek