adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Veszprém megye, Nagyvázsony 
 

Hivatkozási szám: 2608266
Adatlap: https://elado-telkek.hu/elado-telkek/ingatlan/2608266
Ingatlan adatai
Irányár: 64 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 843 Ft
Típus: mezőgazdasági telek
Kategória: eladó
Alapterület: 76 991 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
NAGYVÁZSONYBAN CSODÁS FEKVÉSŰ TERÜLET ELADÓ A LOVASSPORT KEDVELŐINEK



Nagyvázsonyban kínáljuk eladásra ezt a gyönyörű fekvésű birtokot, panorámával a Kinizsi Várra.

A terület két helyrajzi számon nyilvántartott. Összes alapterülete 76991 nm .



1. az egyik terület 55 140 nm, tulajdoni lapon “legelő” , Kk-Ir övezet :

Különleges beépítésre nem szánt ló rehabilitációs terület övezete , melyben a lótartással összefüggő oktatás, gazdálkodás, rehabilitáció és bemutatás, valamint lovarda építményei, valamint a terület ellátását szolgáló személyzet lakása helyezhető el max. 3%-os beépíthetőséggel. Az övezetben a lótartással összefüggő fő rendeltetés -oktatás, gazdálkodás, rehabilitáció és bemutatás- építményeinek megléte esetén azokkal egy építészeti egységben létesíthető max. két lakást magába foglaló építmény, vagy egy szállás rendeltetésű építmény. Az építménymagasság max. 4,5 m, kivéve a lovarda épületét, ami max. 7,5 m lehet. Az övezetben a min. kialakítható telekméret 2,0 ha A különleges - lórehabilitációs övezetben a zöldfelületek kialakítására az alábbi előírások vonatkoznak: a telkek 90%-án az építéssel nem érintett terület részeken a természetes növényzet, gyepterület megőrzendő, a növényzet gazdagítása végett a gyepterületek ligetes fásítása végezhető. A telken belül a parkolók fásítva alakítandók ki: 4 parkolóhelyenként legalább 1 db, legalább kétszer iskolázott lombos fa telepítendő.



2. a másik terület 21 851 nm, tulajdoni lapon “legelő”, Ma-2 övezet, árutermelési mezőgazdasági övezet , melyen a beépíthető telek minimális nagysága 100 000 nm, ezért épület erre a területre nem helyezhető el.



Megközelítése a 77. számú főútról kb. 500 méteren jó minőségű murvás úton lehetséges.

Közművek a telek határhoz közel megtalálhatóak.



Nagyvázsony Veszprém és Tapolca között, a Vázsonyi-séd mentén fekszik. Északon a 600 méterre magasodó Kab-hegy, délen a Balaton-felvidék dombjai határolják. A Balaton 14 km távolságra van a községtől.



Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.

- megbízható ügyvédi háttér

- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése

- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése

- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés

Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook oldalunkat!

Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!
Képek