adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Veszprém megye, Balatonszepezd 
 

Hivatkozási szám: X2614217
Adatlap: https://elado-telkek.hu/elado-telkek/ingatlan/2614217
Ingatlan adatai
Irányár: 36 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 8 025 Ft
Típus: mezőgazdasági telek
Kategória: eladó
Alapterület: 4 486 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
BALATONSZEPEZD VÉGMÁLIHEGYEN 4486 m2-es (20 m széles), GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ, BEÉPÍTHETŐ MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET (SZŐLŐ) ELADÓ



A telek kivételesen szép fekvése, déli tájoltsága, enyhe lejtése és csodálatos örökpanorámája tökéletesen alkalmassá teszi egy hangulatos pince-présház elhelyezésére, a végtelen nyugalom kedvelőinek.

Mivel a terület már bőtermő szőlővel telepített és rendszeresen művelt, karbantartott, a kifüggesztéses eljárás után az építkezést rövid időn belül elkezdheti új tulajdonosa.



A terület MkC-1 övezet : szőlőkataszter szerinti l. osztályú kertes mezőgazdasági terület, amely a következő beépíthetőséget engedélyezi : - a 2000 m2-t elérő legalább 80 %-ban szőlőműveléssel hasznosított telken legfeljebb 3%-os beépítettséggel, a szőlő műveléséhez, borkészítéshez, gyümölcstároláshoz szükséges, ideiglenes tartózkodásra is alkalmas gazdasági épület (présház) helyezhető el, az építmény alapterülete nem haladhatja meg a 150 m2-t

- Az épületmagasság a 4,5 m-t nem haladhatja meg. A homlokzat magasság legfeljebb 6,0 m lehet.

- Az övezetekben csak tájba illő építmények helyezhetők el. A tetőformálás csak magas tetővel történhet. A tetőhajlás szöge 40-45° közötti lehet. A tető héjalásának anyaga csak égetett cserép vagy nád lehet. Az eredeti terepszint nem módosítható.

Közművek : víz, gáz, villany a telekhatáron elérhető, csatorna nincs

A szepezd-fürdői strand mindössze 600 méter távolságra !



Balatonszepezd a part menti dombokra épült, erdők és hegyek veszik körül. A Balaton északi partján helyezkedik el, Balatonfüredtől 24 km-re, Zánka és Révfülöp között. Kicsit kiesik Balatonszepezd a nagy nyüzsiből. Füred már, Keszthely még messze van innen, de pont ez adja a település báját, és jó célponttá teszi a kevésbé zsúfolt és kevésbé hangos üdülőhelyet keresőknek.





Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.

- megbízható ügyvédi háttér

- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése

- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése

- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés

Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook oldalunkat!

Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!
Képek