adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Somogy megye, Balatonszabadi 
 

Hivatkozási szám: 2767937
Adatlap: https://elado-telkek.hu/elado-telkek/ingatlan/2767937
Ingatlan adatai
Irányár: 98 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 4 346 Ft
Típus: mezőgazdasági telek
Kategória: eladó
Alapterület: 22 551 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 1970
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladásra kínálunk Balatonszabadi Külső hegy területén egy Balatonra rész panorámás 22.551 négyzetméter alapterületű birtokot. Az ingatlan a következő területeket tartalmazza: 6304 nm szántó, 5593 nm gyümölcsös, szántó és gazdasági épület, 2219 nm gyümölcs kert, 1869 nm szőlő, 10001 nm szántó és út. A területen kettő gazdasági épület, ólak, disznóól, füstölő, szárnyas ólak és udvar. találhatók. Az épületekben egy 6 állásos és egy három állásos lóbox, lómosó ad lehetőséget ló tartásra. Az egyik ingatlan tetőterében egy lovász lakás került kialakításra, benne két szoba, konyha, fürdőszoba alkotják a helyiségeket. Az épület földszintjén is találunk egy fürdőszobát. Az épületek falazata, tetőszerkezete kiváló állapotú, a belső terek felújításra szorulnak. A teljes terület be van kerítve, elektromos kapuval ellátva. Fúrt kútból jön az ivóvíz minőségű víz, áram van. A terület felső részéről gyönyörű panoráma a Balatonra. Azonnal birtokba vehető, tehermentes ingatlan amely remek lehetőség gazdálkodásra, vendég ház, lovarda kialakítására. Páratlan, szomszédmentes környezet, csend, nyugalom, madár csicsergés. További információ, megtekintés egyeztetés után a megadott telefonszámon. Szeretné megvásárolni?

Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!

Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: SH INGATLAN Somogy-Home Bt.
Kapcsolattartó: Varga Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36705553284
Honlap:
 
Képek