adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Fejér megye, Etyek 
 

Hivatkozási szám: X3273758
Adatlap: https://elado-telkek.hu/elado-telkek/ingatlan/3273758
Ingatlan adatai
Irányár: 57 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 35 240 Ft
Típus: telek
Kategória: eladó
Alapterület: 1 643 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
ETYEK, Fejér vármegye szívében, egy telek várja azokat, akik ÁLMAIK OTTHONÁT szeretnék megépíteni vagy akár több generáció együtt élésének lehetőségét keresik.

A KÖZSÉG nem csak egy otthoni környezetet biztosít, hanem közösségi életet is.

- A TELEK mérete 1643 m2, amely lehetővé teszi a kényelmes életteret, ideális lehet CSALÁDI HÁZ vagy IKERHÁZ építésére, kihasználva az LF-1 építési övezet által nyújtott lehetőségeket és a 30%-os beépíthetőséget.
- A teljes KÖZMŰ biztosított a telken belül (víz, villany, gáz, csatorna), így az új OTTHON kényelmét semmi sem korlátozza.
- Az INGATLAN elhelyezkedése kiváló: mind a Budapestre való gyors eljutás, mind a helyi szolgáltatások könnyű megközelíthetősége szempontjából és ez lehetővé teszi a mindennapi életvitel kényelmét.
- Autóval mindössze 30 perc alatt eljuthatunk a fővárosba, míg a tömegközlekedés kedvelői, volánbusszal 45 perc és élvezhetik a főváros látványát.

Elsősorban nemzetközi hírű bortermeléséről és az erre épülő turizmusáról ismert ETYEK, de itt működik Európa egyik leghíresebb filmstúdiója, a Korda Stúdió is. Gasztronómiai szempontból is kiemelkedő, különösen híres a gasztrosétány, ahol a látogatók számos helyi különlegességet fedezhetnek fel.

Ez az INGATLAN egy igazi paradicsom lehet mindazok számára, akik szeretnék élvezni a VIDÉKI élet nyugalmát, miközben könnyen hozzáférhetnek a városi élethez is.

Legyen részese ennek az AJÁNLATNAK, és találja meg ÁLMAI OTTHONÁT ETYEK SZÍVÉBEN!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Royal Real Estates Powered by RH
Kapcsolattartó: Szeicz Gabriella
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5692
Honlap:
 
Képek