adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Fejér megye, Óbarok 
 

Hivatkozási szám: 3491678
Adatlap: https://elado-telkek.hu/elado-telkek/ingatlan/3491678
Ingatlan adatai
Irányár: 11 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 9 884 Ft
Típus: építési telek
Kategória: eladó
Alapterület: 1 204 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: 1 204 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladó 1200 nm es erdőszéli építési telek  Budapesttől 40 km re Óbarkon!

 Gyönyörű környezet  nyugalmas vidék! Ha szeretne  nyugodt környezetben lakni de elérhető távolságban akarja tudni a fővárost , ez pont Önnek  való.

A telek az Óbarkon az Ady Endre utca 23 sz alatt helyezkedik el. Az utca másik oldalán egy kis erdő aminek a közepén  a Váli víz(patak) folyik át. Az utca aszfaltozott, az ingatlan megközelítése így télen is kiváló.

Bevezetve víz és áram a csatorna kiállás szintén a gázvezeték pedig a telek előtt megy el amiről bármikor bevezethető. Telekomos 2000 mb/s optikai internet szintén telek előtt.

Az utcában átmenő forgalom kevés szinte csak az utcában lakók.

A terület utcához közeli része egyenes, építésre alkalmas . Az előző tulaj már elkezdett egy 100 nm es családi házat építeni ,alapot lerakta és a pincét elkezdte de sok éve ez abba maradt. Természetesen ez részben vagy egészben elbontható vagy éppen a további tervekhez felhasználható. A terület hátsó része emelkedős pár gyümölcsfával a hátsó végén pedig szintén kis ligetes ,fás elválasztó a szomszédtól.

 Itt még érték köszönni a szomszédnak, van hagyománya az esti nyársazásnak, a meghitt pillanatoknak. Lehet állatot tartani és gazdálkodni is mert egy 1200 nm es telek mindenre is alkalmas.

Könnyen elérhető az 1 es főút, az autópálya lehajtó is csak pár száz méter így a főváros  gépkocsival csak 30 perc. Bicskei vasútállomás 3 km ,bevásárló központok szintén de a faluban is működik kisbolt.

Az ingatlan bármikor megtekinthető akár hétvégén is! Kérem hívjon ha egyéb információra lenne szüksége vagy megtekintené az ingatlant.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Matt Ingatlan Iroda
Kapcsolattartó: Görgényi Ferenc
Hirdető telefonszáma: +36 30 190-7088
Honlap:
 
Képek