építési telek eladó - Sé - Vas megye

Építési telek eladó - Sé - Vas megye

17 900 000 Ft

HSZ: 2463467 Vas megye
Kategória eladó Típus építési telek Alapterület 3 089 m2 Szobák
Tágas építési telkek, egészséges élettér, gyönyörű környezet elérhető áron!

A Szombathelytől mindössze 3 km-re, Sében található telkek a tömegigényekkel szembehelyezkedő embereknek, családoknak nyújtanak nagyszerű lehetőséget a város közvetlen szomszédságában. A gyönyörű környezetben elhelyezkedő építési telkek elegendő privát életteret biztosítanak akár egy többgyermekes család számára is anélkül, hogy megfosztanák a város által kínált lehetőségektől és kényelemtől.

A megvásárolható telek Sé egy lankás domboldalán helyezkedik el. Északról modern lakópark, keletről közjólléti erdő veszi közre, míg délről és nyugatról mező szegélyezi. A terület bel-és külterület határán található.

Sé egyik utcájáról, külön helyrajzi számú magánúton közelíthető meg. A magánút a telkek értékesítése után annak tulajdonosainak oszthatatlan közös tulajdonába kerül.

A telekre 5% beépíthetőséggel egy lakóegység építhető. Ez maximum egy, 156 m2 alapterületű lakóház megvalósítását engedi, mely tetőtér beépítéssel egy népes család számára is tágas otthont biztosít. Telkenként egy családi ház építhető, megóvva így a manapság mindenhol tapasztalható túlzsúfoltságtól, megőrizve annak tágas, jellegét.

Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK) és az államilag kamattámogatott otthonteremtési hitel (15 + 10 millió) is igényelhető a telken építeni kívánt lakóingatlanokra.

 

Ha látni szeretné a csodát, akkor kérem hívjon és egy szép délutánon megtekintjük.

Ingatlan adatai

Irányár:17 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:építési telek
Megye:Vas megye
Helység:
Irányítószám:9789
Alapterület:3 089 m2
Ingatlan állapota:újszerű
Jellemzők:lift
Telek terület:3 089 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Simon Zsolt
Gerencsér és Társa Kft


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések