Zártkert eladó - Győr - Győr-Moson-Sopron megye

Zártkert eladó - Győr - Győr-Moson-Sopron megye

13 900 000 Ft

Győr

HSZ: 3104262 Győr-Moson-Sopron megye
Kategória eladó Típus zártkert Alapterület 1 810 m2 Szobák
Azoknak ajánlom ezt a telket, akik befektetési szándékkal vásárolnak telket vagy azoknak, akik valamikor a jövőben építkezni akarnak, és inkább most vesznek olcsóbban olyan területen fekvő zártkerti telket, ahol a későbbiekben a telkek építési telekké fognak átminősülni a város terjeszkedésének köszönhetően.

Ez itt a Tölös utcában jó eséllyel meg fog valósulni, hiszen a villany már itt van, a gáz pedig az előző utca végéig be van vezetve.

 

A telken van egy fúrt kút, a villanyt könnyen el lehet hozni a telekig, mert az utolsó villanyoszlop az utcában 30-50 méterre van a telektől.

 

A telek nagy részét jelenleg fák és bokrok borítják. Ezeket ki lehet termelni és tüzelőnek használni, vagy akár tüzelőnek el is lehet adni.

 

Ha érdekli ez a telek, hívjon fel!

 

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Ingatlan adatai

Irányár:13 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:zártkert
Megye:Győr-Moson-Sopron megye
Helység:Győr
Irányítószám:9011
Alapterület:1 810 m2
Jellemzők:lift
Telek terület:1 810 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Koczkás József
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

17 800 000 Ft

Eladó zártkert

Győr

35 m2 2
29 800 000 Ft

Eladó zártkert

Győr

35 m2 2
További hasonló hirdetések