Külterületi telek eladó - Ráckeve - Pest megye

Külterületi telek eladó - Ráckeve - Pest megye

44 900 000 Ft

Ráckeve

HSZ: 2177157 Pest megye
Kategória eladó Típus külterületi telek Alapterület - Szobák
FANTASZTIKUS LEHETŐSÉG: RAKTÁR, SZÓRAKOZÓ HELY VAGY AKÁR EGY FEDELES LOVARDA IS ÉPÜLHETNE IDE! JOBB, MINT EGY IPARI PARK!
Pest megye déli részén, Ráckeve külterületén eladásra kínálunk egy 20.000 nm-es vegyes építési besorolású ingatlant. A tulajdonos ide egy 1800 nm-es csarnokot tervezett, mely jelenleg 45 %-os készültségi fokon van. 
A vázat beton sávalapra helyezték el, mely 30 m széles, 60 m hosszú, a belmagassága 14 méter.
A közművek közül csak az elektromos áram került kiépítésre (3 x 160 Amper erősségűek a kábelek). A trafótól korlátlan az áramforrás lehetősége. A vizet fúrt kútról nyerik. Természetesen szükséges volt egy tűzi - víz tározó megépítése is, melynek mérete: 2000 nm. A terület mellett található egy 13.000 nm-es szántó, melyet akár a fent említett ingatlannal együtt meg lehet vásárolni. Ebben az esetben az irányár: 54,9 Millió Ft.
Frekventáltság tekintetében fontos kiemelni, hogy fő út mentén található, alig 44 km-re Budapesttől! \"Belátható\" távolságra van az \"M0\"-ás körgyűrű, az \"M6\"-os autópálya és a dunaújvárosi Pentele híd is. Jöjjön el, nézze meg, tényleg a lehetőségek tárháza!

Ingatlan adatai

Irányár:44 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:külterületi telek
Megye:Pest megye
Helység:Ráckeve
Irányítószám:2300
Közművek:ipari áram
Jellemzők:lift
Telek terület:2 000 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Petik Zsuzsa
Duna Home Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések