Mezőgazdasági telek eladó - Aszófő - Veszprém megye

Mezőgazdasági telek eladó - Aszófő - Veszprém megye

14 900 000 Ft

Aszófő

HSZ: 2406830 Veszprém megye
Kategória eladó Típus mezőgazdasági telek Alapterület 6 748 m2 Szobák
Aszófő a Balaton-part értékes, sajátos hangulatú települése, természeti-, táji értékekben igen gazdag. Területének körülbelül fele védett, melyek a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkhoz tartoznak.

Itt kínáljuk eladásra ezt a 6748 nm-es (jelenleg két helyrajzi számon nyilvántartott) szőlő ingatlant. Rizling fajtájú szőlővel telepítve, folyamatosan gondozott állapotban. A birtokról páratlan panoráma nyílik a Tihanyi-félszigetre és a Balatonra!

Mk3 (Kertes mezőgazdasági terület) övezet , melyre az alábbi rendelkezések vonatkoznak : csak a legalább 80 %-ban szőlő művelési ágban nyilvántartott és ténylegesen így művelt telkeken lehet építeni a műveléssel összefüggően egy gazdasági épületet, és legfeljebb egy különálló földdel borított boltpincét. A gazdasági épület alapterületén belül legfeljebb 25 m2 nagyságban a pihenést, az étkezést, a tisztálkodást szolgáló építményrész kialakítható. A legnagyobb homlokzatmagasság max. 5,5 m lehet. Az épület elhelyezés határvonala a telekhatártól mért 5 m. A telek beépíthető minimum nagysága : 3000 nm. A telek beépíthető minimum szélessége 14 m. A beépítés maximális mértéke : 3% .Maximum alapterület 90 nm. Maximum épületmagasság 3,5 m

A telek mellett található a villanyvezeték, a víz-ellátás fúrt kútból oldható meg.

Ingatlan adatai

Irányár:14 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:mezőgazdasági telek
Megye:Veszprém megye
Helység:Aszófő
Irányítószám:8241
Alapterület:6 748 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Margit Molnár
Balatoni Ingatlanguru


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések