Mezőgazdasági telek eladó - Alsóújlak - Vas megye

Mezőgazdasági telek eladó - Alsóújlak - Vas megye

39 500 000 Ft

Alsóújlak

HSZ: X2439640 Vas megye
Kategória eladó Típus mezőgazdasági telek Alapterület 226 526 m2 Szobák
KÖZEL 23 HA EGYBEFÜGGŐ MEZŐGAZDASÁGI illetve LEENDŐ BÁNYATERÜLET!

JÓL TERVEZHETŐ BEFEKTETÉS, NAPELEM PARK kiépítése esetén!

VAS megyében, ALSÓÚJLAKON kínálok eladásra közel 23 HEKTÁROS egybefüggő FÖLDTERÜLETET.

Alsóújlak központi részén, a 8-as főútról letérve, jó minőségű úton, könnyen megközelíthető, amely a lakóövezeten túl található.

Jelenleg LEGELŐKÉNT bejegyzett, két külön helyrajzi számon található, első tulajdonosi kézből. A LEGELŐ Alsóújlak felső határában elhelyezkedő kimagasló fennsíkján, két erdősáv között hosszan nyúlik el, gyönyörű természeti körülmények közepette.

A két helyrajzi számon bejegyzett terület közül az egyik, 11,8129 Ha nagyságú és 44,89 Aranykorona értékkel bír, míg a másik 10,8397 Ha terület 41,19 Aranykorona értékű.

A talaj minőségéből és szerkezetéből fakadóan ideális lehet KAVICS-HOMOKBÁNYA kialakítására is, amelyet az adottságok lehetővé tesznek. Ezen felhasználás céljából több helyről, a falut elkerülve lehet utat biztosítani a szállítmányozásra.

Adottságaiból fakadóan másfajta potenciált is rejt magában a tovább adásra szánt BIRTOK! A FRISS LEGELŐ lehetőség nyújt állatok tartására, növények termesztésére, erdősítésre illetve a külvilágtól elzárkózva saját birtokunk kialakítására!

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS, ha megújuló energiaforrásban gondolkodik! NAPELEM PARK kiépítésére is alkalmas, ismerve az időjárási viszonyok adatait és az adott helyszín magas napsütéses óráinak számának betudhatóan.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi referencia számra hivatkozva, keressen bizalommal.

Referenciaszám: Li 105

Ingatlan adatai

Irányár:39 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:mezőgazdasági telek
Megye:Vas megye
Helység:Alsóújlak
Irányítószám:9842
Alapterület:226 526 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Brenner Ádám
GDN Ingatlanhálózat


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések