Telek eladó - Magyaralmás - Fejér megye

Telek eladó - Magyaralmás - Fejér megye

92 960 000 Ft

Magyaralmás

HSZ: 2443591 Fejér megye
Kategória eladó Típus telek Alapterület 13 280 m2 Szobák
Magyaralmás belterületén, 13280 nm-es, bekerített, 300 fokban örök panorámás telek eladó! Magyaralmás a Móri árok keleti kapujában fekszik, Székesfehérvártól és Mórtól egyenlő távolságra!

A 81-es számú főút melletti bekötő úton lehet megközelíteni! Fejér megye egyik legszebb települése, a Bakonyt a Vértestől elválasztó, völgykatlanban húzódik meg!

Az általam kínált ingatlan csodálatos természeti környezetben, kivételes adottságokkal rendelkező terület a környék legmagasabb pontja! A telekről szétnézve elénk tárul a Vértes és a Bakony lélegzetelállító panorámája! Az ingatlant kivételesen látványos karszt sziklák teszik egyedivé!

A telken víz, csatorna és villany(380volt) is található! A jelentős szintkülönbséggel kiemelkedő ingatlan megfelelő nyomású vízellátása érdekében nyomásfokozó akna is kiépítésre került!

Az egész terület bekerített! Beépíthetősége 15%! Besorolása LF-5, falusias lakóterület! Megengedett homlokzati magasság 6.5 méter!

Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdon!

Makovecz Imre Kossuth- és Ybl Miklós-díjas építész terve alapján egy különleges épület lett tervezve erre a csodálatos telekre! Az épület nem készült el, de a tervek átadásra kerülnek az ingatlan megvásárlásakor, amennyiben szükségesek! Amennyiben valaki nem a saját, különleges, házát szeretné felépíteni, befektetésnek is kiváló!

A területen megvalósítható gyógyközpont, szálloda, luxus villa, sportcentrum, élménybirtok, álomfarm! A Móri történelmi borvidék peremén található ingatlan, kitűnő lehetőség lehet színvonalas vendéglátó és turisztikai vállalkozásnak is! Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant telefonon érdeklődjön és túracipőben érkezzen!

A telekhez tartozó videó az alábbi linken érhető el:
https://www.youtube.com/watch?v=O1LLW0w-ezQ&ab_channel=EszterBoros

Ingatlan adatai

Irányár:92 960 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:telek
Megye:Fejér megye
Helység:Magyaralmás
Irányítószám:8071
Alapterület:13 280 m2
Közművek:villany, csatorna, gáz
Építés éve:2000
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Farkas Edina
Livlia Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések