Beépíthető rekreációs fejlesztési terület a Sajó partján!

Üdülő telek eladó - Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

33 000 000 Ft

Miskolc, Keleti kapu

HSZ: X2478057 Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Kategória eladó Típus üdülő telek Alapterület 10 806 m2 Szobák
Eladásra kínálunk a Sajó partján egy egyhektáros rekreációs területet.

A városi ember természet utáni vágyát a rohamosan civilizálódó nagyvárosi életforma Miskolc város százezres nagyságrendű lakosságában is felerősítette. Vágyakozunk szabadidőnket testmozgással, sportolással, vagy akár csak pihenéssel, csendes szemlélődéssel való eltöltésére is. Különösen vonzó egy víz közeli természetes környezet.
A telek a Sajó balparti, a 3-as főút és az M30-as autópálya Sajón átívelő hídjai közötti árterületen fekszik, hajnaltól késő estig napsütötte, déli tájolású. Enyhén lejt a Sajó felé, azaz 82 méteren mintegy 1,5 méter a szintkülönbség. A Hejő torkolat szemközti, jobbparti árterülete a természetes, ősi állapotában mindmáig megmaradt, ameddig a szem ellát, nincs nyoma emberi beavatkozásnak, emberi építmény nem rontja a látképet. Közvetlenül határos Miskolc belterületeivel. Tömegközlekedéssel, kerékpárral, személygépkocsival, és akár gyalogtúrával is könnyen és gyorsan megközelíthető. Kiemelkedő adottság még a telek tőszomszédsága a miskolci Kelet Kapu nevet viselő üzleti negyeddel.
A szükséges infrastruktúra (kiépített út, ivóvíz, szennyvízelvezetés, villany, gáz, telefon és internethálózat) a közelben rendelkezésre áll, a rácsatlakozás rövid úton lehetséges.

Miért válassza ezt a területet az ingatlanbefektetéséhez?
A hazai turizmus a vízi turizmusban rejlő óriási lehetőségeket még nem ismerte fel kellően.

- A turisztikai piac e szabad szegmensét megcélozva a térségben olyan egyedülálló támasz-, és találkozási pontot lehetséges itt kiépíteni, ahol a keleti és nyugati vízitúrázók kiköthetnek, sátorozhatnak, járműveik karbantartását, javítását elvégezhetik, készleteiket feltölthetik. Ehhez a szomszédságban lévő áruházak, benzinkutak és javítóműhelyek rendelkezésükre állnak.
- Kemping létesítésével második funkcióként fogadni tudja a hagyományos kempingezőket is, akik akár kiindulási pontként innen indulhatnak vízitúrákra, a helyben kölcsönzött vízi járművekkel.
- Harmadik funkciója lehet Miskolc város és környéke polgárainak fogadása és kiszolgálása hétvégi, ünnepnapi családi, baráti programok lebonyolítására.

A telek két oldalán elhelyezkedő területek is bevonhatóak a fejlesztésbe, általa Miskolc üde színfoltjaként egy új golf-központ is létrehozható!

Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt bővebb felvilágosítást adunk, további képeket is mutatunk, az ingatlantúrát kérésére megszervezzük.

Ingatlan adatai

Irányár:33 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üdülő telek
Megye:Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Helység:Miskolc, Keleti kapu
Városrész:Keleti kapu
Irányítószám:3527
Emelet:Földszint
Alapterület:10 806 m2
Komfort:komfort nélkül
Ingatlan állapota:átlagos
Parkolás:utcán
Szintek száma:1
Telek terület:10 806 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Somos Mária
MIK Magyar Ingatlan Központ


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések