Mezőgazdasági telek eladó - Siklós - Baranya megye

Mezőgazdasági telek eladó - Siklós - Baranya megye

14 100 000 Ft

Siklós

HSZ: 2948588 Baranya megye
Kategória eladó Típus mezőgazdasági telek Alapterület 5 000 m2 Szobák
Siklóson a Csukma Dűlőben eladó szántó művelési ágú terület zártkerten.A helyi építési szabályzat és a hozzá tartozó szabályozási tervlap szerint  MK-2 jelű mezőgazdasági övezetben helyezkedik el.Az övezetben elhelyezhető funkciók elsősorban a szőlő-gyümölcstermeléssel és feldolgozással ,borászattal kapcsolatos építmények,borfeldogozó üzem.

 A beépíthetőségről az építési ügyekben eljáró önkormányzati jegyzőtől érdeklődhet. Siklós város polgármesteri hivatala az illetékes építésügyi hatóság. Építményt elhelyezni 720 négyzetméter feletti mezőgazdasági területen lehet, de ha a terület szántóként van nyilvántartva, és nem éri el az 1500 négyzetmétert, sajnos egyáltalán nem lehet beépíteni. Javasolható lenne a terület művelési ágának megváltoztatása, főképpen gyümölcsös, szőlő, erdő, fásított terület vagy kert művelési ágba. Ekkor ugyanis az 1000 négyzetméter nagyságú területen legfeljebb egy darab, tárolás célját szolgáló gazdasági épület és egy terepszint alatti pince helyezhető el, 3%-os beépíthetőséggel. Ha az egész területet ki szeretné vonni a művelés alól, akkor a fölrészletet „kivett területként” fogják nyilvántartani. A művelési ág megváltoztatása céljából forduljon a körzeti földhivatalhoz.

 

Ez az ingatlan remek, igaz? Részletesebb információkért és időpont egyeztetésért kérem telefonáljon! Vásárlási vagy értékesítési céllal keresse bizalommal az Otthon Manager referenseit! Mi segítünk elérni a céljait, az ország bármely területén! Amennyiben egy kedvező hitel ajánlatra lenne szüksége, tanácsadónk számos bank kínálatából választja ki Önnek a legmegfelelőbbet egy ingyenes konzultációt követve!
Legyen egy csodás és eredményes napja!

 

 

Ingatlan adatai

Irányár:14 100 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:mezőgazdasági telek
Megye:Baranya megye
Helység:Siklós
Irányítószám:7800
Alapterület:5 000 m2
Jellemzők:lift
Telek terület:5 000 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Fekete Henriett
Otthon Manager


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések