építési telek eladó - Badacsonytomaj - Veszprém megye

Építési telek eladó - Badacsonytomaj - Veszprém megye

39 000 000 Ft

Badacsonytomaj

HSZ: 3218418 Veszprém megye
Kategória eladó Típus építési telek Alapterület 1 879 m2 Szobák
A Badacsonyi régió híres kiváló borairól, balatoni strandjairól, kikötőiről, és természeti adottságairól, így méltán vált a térség egyik legkedveltebb részévé. Badacsonyörs közigazgatásilag Badacsonytomajhoz tartozó, falusias jellegű, csendes és hangulatos településrész a nagyrészt borházakból, vendéglőkből és üdülőépületekből álló Badacsony mellett. A 71-es főút mentén, a Balaton északi partjának nyugati részén, a Badacsony lábánál található, a tanú hegy egy része a település területén fekszik. Szomszédos települések: Ábrahámhegy, Salföld, Káptalantóti, Nemesgulács és Badacsonytördemic. Az eladó telek vonattal is könnyen elérhető, a legközelebbi vasúti megálló (Badacsonyörs) 5 perc gyalogútra van, vízi úton pedig a Badacsony településrészen lévő hajóállomáson vagy kikötőjén keresztül közelíthető meg. A település központja, óvoda, iskola, boltok, strand is mindössze pár perces autóútra található, és biciklivel is minden könnyen megközelíthető.

Az 1879 nm-es belterületi építési telek Lfk-ö övezeti besorolású. Nyúlványos (nyeles) telek, a nyél külön helyrajzi számon szerepel, a telek nagyobb része négyzet alakú és enyhe lejtéssel D-NY-i tájolású. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető, jelenleg épület nem található rajta. A környező telkek nagyjából 50%-ban beépítettek. Gyönyörű kilátás nyílik a Badacsonyra, és a Balatonra egyaránt.

- víz: telken belül
- csatorna: telken belül
- villany: az utcában
- gáz: az utcában

- Beépíthetőség mértéke: 20%
- Legnagyobb megengedett építménymagasság: 4,5 m
- Zöldfelület: min. 60%

Teljes méret: 1879 nm
a telek két helyrajzi szám alatt van, a két telek csak együttesen megvásárolható!
méretei külön: 1755 nm + 124 nm „nyél”
Szélesség: kb 41,5 m
Hosszúság: kb 41,5 m

A telekre egy nagy családi nyaraló tervei már elkészültek, ami még nincs engedélyeztetve, igény szerint a tulajdonos átadja ezt.
Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár családi ház, vagy nyaraló építésére is. Legnagyobb beépíthető alapterület 350 nm. Maximum 2 szint építhető.

Vételár: 39 M HUF

Amennyiben a hirdetés elnyerte tetszését, vagy kérdése merült fel az ingatlannal kapcsolatban, várom megtisztelő hívását!

Ingatlan adatai

Irányár:39 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:építési telek
Megye:Veszprém megye
Helység:Badacsonytomaj
Irányítószám:8257
Alapterület:1 879 m2
Jellemzők:lift
Telek terület:1 879 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Müller Jennifer
Egylet.hu


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

39 000 000 Ft

Eladó építési telek

Badacsonytomaj

1 m2 0
199 000 000 Ft

Eladó építési telek

Badacsonytomaj

4013 m2 0
További hasonló hirdetések