Zártkert eladó - Oroszlány - Komárom-Esztergom megye

Zártkert eladó - Oroszlány - Komárom-Esztergom megye

13 000 000 Ft

Oroszlány

HSZ: 3223454 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus zártkert Alapterület 60 m2 Szobák 1+1
Eladó zártkert, kis hétvégi házzal Oroszlány csendes külterületén a régi falusi rész végében, ahonnan remek a panoráma. Kertészkedésre és állattartásra is kiváló a terület. Csendes, biztonságos környék néhányan életvitelszerűen laknak az utcában. Megközelítése két irányból lehetséges, az egyik út aszfaltozott szinte végig, kb. 20 m-t kell földúton megtenni.

A telek hosszúkás elhelyezésű, körbekerített 1700m2-es. Osztatlan közös tulajdon-ként szerepel a tulajdoni lapon, így a jelenleg eladó tulajdonrész kb 900m2. A tulajdonosok között ügyvéddel ellenjegyzett használati megosztási szerződés jött létre, mely az örökösöket is köti a kialakított felosztás rendjéhez. A ház a telek első részén helyezkedik el, az udvaron egy picike kerti tó, tábori wc és kerti zuhany is található. A kertben az örökzöldek mellett több termő gyümölcsfa is található.

A tégla építésű házba a városi vezetékes víz és a villany már bevezetésre került (ipari áram is).  Fürdőszoba még nem került kialakításra, a mosogatóból a szennyvíz egy kis emésztőbe folyik. A ház alapterülete 30 m2, mely 3 szintre lett építve. Az alsó szint fél szuterén, itt a pince és egyéb tárolók, spejz lett kialakítva. Az első emeleten egy konyha étkező helyiségbe érkezünk a fedett tornácról, innen nyílik a szoba. A szobából egy erkély nyílik, ahonnan csodálatos a panoráma. A legfelső szint egy jelenleg tárolásra használt padlástér, ami igény esetén beépíthető. Jelenleg létrával kívülről megközelíthető. A tetőszerkezet kiváló, hullámpala fedi.

Ez a kert hétvégi kertként, illetve nyári lak-ként volt használva. További ráfordítás esetén akár egész évre is lakhatóvá tehető, komfortosítható.

Illetve a város hosszútávú tervei között szerepel, hogy új utakat alakítanak ki, további belterületet csatolnak a városhoz. Tervek szerint ezen ingatlan irányába is történnek majd fejlesztések, így befektetésnek is kiváló lehet az ingatlan.

Az ingatlan irányára: 13.000.000.-Ft

Ingatlan adatai

Irányár:13 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:zártkert
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Oroszlány
Irányítószám:2840
Alapterület:60 m2
Szobák száma:1
Félszobák száma:1
Fűtés:egyéb
  kandalló
Ingatlan állapota:átlagos
Kilátás:panoráma
Szintek száma:2
Közművek:ipari áram, víz, vízóra
Jellemzők:lift
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Telek terület:900 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Tóth Linda
Tóth Linda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

8 500 000 Ft

Eladó zártkert

Oroszlány

55 m2 1+2
További hasonló hirdetések