Zártkert eladó - Tápióbicske - Pest megye

Zártkert eladó - Tápióbicske - Pest megye

3 600 000 Ft

Tápióbicske

HSZ: 3229216 Pest megye
Kategória eladó Típus zártkert Alapterület 2 230 m2 Szobák
Szeretné az első téglától az utolsó mozzanatig meghatározni, hogy hogyan nézzen ki otthona? Ezzel a telekkel most teljesülhet a vágya!

Tápióbicskén kínálok eladásra zártkerti telket, mely összesen 2230 nm 3% beépíthetőséggel. Remek lehetőség lehet nyaralónak, de akár állandó lakhatásra is kiváló. Akár 2 szinten 133 nm- es ház is építhető rá. A telek méretéből és fekvéséből adódóan kitűnő választás családoknak, befektetőknek, hiszen még akár több generáció is együtt tud itt élni. Mindemellett lehetőséget biztosít arra, hogy a tulajdonos megtermelje a saját szükségletét zöldségekből és gyümölcsökből, amivel a költségét csökkentheti. Jelenleg akácfák találhatók az ingatlanban, melyek kivághatóak téli tüzelőnek, vagy csak egy szabadtéri sütéshez-főzéshez nagyszerűen hasznosíthatóak. Villany az utcában be van vezetve, csatorna ugyan nincs kiépítve, de fúrt kútból biztosítható a víz a későbbiekben. Tápióbicske egy csendes, nyugodt kis település Pest megye keleti részén. A telek átmenő forgalomtól mentes utcában található, így kényelmesen élvezheti a csendet és nyugalmat, sőt a gyermekek is biztonságban kiengedhetőek az utcára. Általános iskola, óvoda és bevásárlási lehetőség gyalog 30 percre, autóval 5 percre van. A közeli Nagykáta és Monor városokban pedig több középiskola közül választhatnak a továbbtanulók. A szomszédos nagykátai gyógyfürdő és strand közkedvelt nyáron a kikapcsolódásra. Tápióbicske tömegközlekedés tekintetében a helyi és távolsági autóbusz forgalomra támaszkodik, így a szomszédos Nagykáta állomásról érhető el a Budapest - Újszász - Szolnok vonal, illetve Monor állomásról Budapest-Cegléd-Szolnok vonal. Autóval, illetve Volán busszal 1 óra alatt elérhető Budapest és az M0.

 

Egy üres vászon a saját otthonához - Itt a lehetőség arra, hogy az álmai épületét megvalósítsa! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bármikor!

Ingatlan adatai

Irányár:3 600 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:zártkert
Megye:Pest megye
Helység:Tápióbicske
Irányítószám:2764
Alapterület:2 230 m2
Jellemzők:lift
Telek terület:2 230 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Büki Károly
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések