Mezőgazdasági telek eladó - Martonvásár - Fejér megye

Mezőgazdasági telek eladó - Martonvásár - Fejér megye

8 000 000 Ft

Martonvásár

HSZ: X3251628 Fejér megye
Kategória eladó Típus mezőgazdasági telek Alapterület 1 m2 Szobák
Kínálunk Önnek egy fantasztikus lehetőséget, hogy saját birtokába kerülhessem egy 990 nm-es termőföld Martonvásár felkapott és csendes környékén, az Orbánhegy utcában. A területen jelenleg egy nagy szántó található, de mellette szőlő, így kertészkedés szerelmeseinek megtalálják összes kívánságukat.
A telek egy 5.5 méter utca fronttal rendelkezik és több mint 200 méter hosszú.
Jelenlegi besorolása
Kertes mezőgazdasági terület (Mk) szőlő
legnagyobb beépíthetőség: 3% (max. 25 m2)
legnagyobb épületmagasság: 3 m
A területen egy felújításra szoruló présház áll, ( kb 15 nm ) benne villany ill. előtte gáz csonk.

A környék csendes és biztonságos, így ideális választás azoknak, akik szeretnének eltávolodni a város zajától és nyugodt, zöld környezetben élni. A közlekedés sem okoz gondot, hiszen az ingatlan könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is.

A Martonvásár központja mindössze néhány percnyi autóútra található, így könnyen hozzáférhet a helyi boltokhoz, éttermekhez és szórakozóhelyekhez. Az ingatlan környékén több termelői piac is található, így friss és minőségi élelmiszerekhez juthat.
Az utcában halad keresztül Balatoni kerékpárút így a megfelelő sportolási, kikapcsolódási lehetőség is adott.
A telek szomszédságában lévő másik telek rész is eladó , ( kettő együtt 15.5 millió ) így közel 10 méteres utcafronttal és így elég nagy területet kapunk amely alkalmas hétvégi kertészkedésre, vagy akár nagyobb szőlős, gyümölcsös hétvégi kertészkedés, kikapcsolódás kialakítására.

Ha szeretne egy olyan területet , amely egyedi tervezésű és a természet közelsége miatt nyugalmat és harmóniát áraszt, akkor ez a lehetőség Önnek szól. Ha kérdései merülnének fel, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mert bizalommal kereshet minket. Várjuk hívását!

Ingatlan adatai

Irányár:8 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:mezőgazdasági telek
Megye:Fejér megye
Helység:Martonvásár
Irányítószám:2462
Alapterület:1 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Drávucz Zsolt
Premium Home Ingatlan Powered by Rock Home


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések