Telek eladó - Szolnok - Jász-Nagykun-Szolnok megye

Telek eladó - Szolnok - Jász-Nagykun-Szolnok megye

4 700 000 Ft

Szolnok

HSZ: 3296262 Jász-Nagykun-Szolnok megye
Kategória eladó Típus telek Alapterület 1 173 m2 Szobák
Kiváló lehetőség várja azokat, akik a nyugalomra és a természet közelségére vágynak! Csodálatos 1173m2-es sarki belterületi telek várja új tulajdonosát mindössze egy erdősávnyira az Alcsi-holt Tiszától. A telek két utcára nyílik, 30%-ban beépíthető és villannyal, valamint csatornával rendelkezik a határon.
Ha horgászat a szenvedélyed, akkor nem lehet ennél tökéletesebb helyet találni! A versenypálya mindössze egy utcányira van, a holtág pedig a legjobb halászhelyek egyike. Az aszfaltozott utcák pedig biztosítják, hogy minden kényelmesen elérhető legyen.
Azonban nem csak a horgászat kedvelőinek szól ez a kincs, hiszen az ingatlan közel van számos kényelmi lehetőséghez, mint például a Nairam rendezvényközpont, a bevásárló központ vagy a benzinkút. Ráadásul, hamarosan megépül az új elkerülő híd is.
Ez az igazán különleges telek tökéletes választás azok számára, akik valódi érintetlen természetre vágynak, de szeretnének közel lenni a városi élethez is. Szolnok belvárosa mindössze pár perc autóútra van. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és vásárolja meg ezt a telek álomotthona építéséhez!

Ingatlan adatai

Irányár:4 700 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:telek
Megye:Jász-Nagykun-Szolnok megye
Helység:Szolnok
Irányítószám:5000
Alapterület:1 173 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Réti Zita
Auer Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések