Mezőgazdasági telek eladó - Szomód - Komárom-Esztergom megye

Mezőgazdasági telek eladó - Szomód - Komárom-Esztergom megye

9 800 000 Ft

Szomód

HSZ: X3332762 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus mezőgazdasági telek Alapterület 3 402 m2 Szobák
Számomra is nagyon kedves helyen, Szomódon a Csengervölgyben található zártkertet ajánlom megvételre.
Ez esetben nem csak egy olcsó szlogen, hogy a nyugalom szigete......, ez valóban az, amihez gyönyörű panoráma párosul.......és mindez a falu határában a faluhoz egészen közel.

Zártkert besorolású terület összesen 3402 m2, ami 2467 m2 szántó egy 30 m2-es gazdasági épülettel, alma-, körte-, meggyfákkal. és pincével, a további 755 m2 pedig lankás dombtetőn, kordonos művelésű szőlő.
A terület a két szomszédos területtel bekerítésre került a vadkárok megelőzésére, ez azt is jelenti, hogy bármilyen zöldség, takarmány növény biztonságosan termeszthető.

Villanyáram rendelkezésre áll az épületben és a zártkert autóval jó minőségű úton megközelíthető.

A présházban kialakítottak egy szobát pihenésre, hűsölésre, de akár egy kisebb kályhát is lehet üzemeltetni amihez a kémény rendelkezésre áll. Természetesen nem maradhat el a szőlő feldolgozására szolgáló helyiség sem, amiben egy szőlőprés is található és a boltíves, boros pincét is innen a présházból tudjuk megközelíteni.
Stabil tégla épület, ami síkpala fedést kapott, jelenleg is használható állapotú, de némi felújítás után igazán barátságossá tehető.

Ajánlom azoknak, akik nyugalomra, csendre vágynak és maguknak szeretnék megtermelni a családjuknak a friss zöldséget, gyümölcsöt, vagy aki kedvet érez a szőlő műveléshez,

Jöjjön, nézze meg velem ezt a kis csoda helyet, higgye el, nagyon könnyű beleszeretni.....:)

Ingatlan adatai

Irányár:9 800 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:mezőgazdasági telek
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Szomód
Irányítószám:2896
Alapterület:3 402 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Horváth Tamara
GDN Ingatlanhálózat


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések