Telek eladó - Kővágóörs - Veszprém megye

Telek eladó - Kővágóörs - Veszprém megye

86 000 000 Ft

Kővágóörs

HSZ: 3357656 Veszprém megye
Kategória eladó Típus telek Alapterület 4 605 m2 Szobák
KŐVÁGÓÖRS-PÁLKÖVÉN BELTERÜLETI ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓAkadnak a tó körül olyan apró, gyöngyszem falvak, ahol egészen más balatoni élmény vár, mit a zsúfolt nyaralóhelyeken. Ilyen Pálköve is, amely közigazgatásilag a Káli-medencében fekvő Kővágóörshöz tartozik. A Balaton-parti fennsíkszerű félszigeten, erdős környezetbe telepített nyaralótelepet, a pihenés számára igen előnyös adottságai teszik jelentőssé. Ez a pici település a Balaton-felvidék egyik legnagyobb tölgy erdejében fekszik, egy zsákfalu, ahol megállt az idő, és ez egyáltalán nem baj… Lenyűgözően szép a környék. Itt biztosított a gyönyörű táj és a békés kikapcsolódás. Partjain található a Balaton kevés megmaradt ősnádasainak egyike.Itt vált eladóvá ez a 4605 m2-es, 52 m széles belterületi építési telek. Jelenleg erdősült, építkezés esetén kitisztítása elengedhetetlen. Északi oldalon a 71-es főút (kerékpárút) határolja.Üh hétvégiházas üdülőövezet építési övezet, melyre a rendezési terv alábbi szabályozása vonatkozik:

A terület legfeljebb két üdülőegységes üdülési célokat szolgáló építmények elhelyezésére szolgál.- a beépítettség legnagyobb értéke: 15 %, szabadonálló módon

- a zöldfelületi fedettség legkisebb értéke 70%;

- az épületek építménymagasságának felső értéke 4,5 m

- előkert 5,0 m lehet

- a melléképítmények közül a rendeltetésszerű használathoz szükséges építmények elhelyezhetőkAz övezetben az újonnan kialakítható építési telek legkisebb:

- területe 600 m2

- mélysége 30 m

- szélessége 16 mAz övezetben az építés feltétele a teljes közművesítettség. A területre jelenleg közmű nincs bevezetve.

Tulajdoni lapon az ingatlan: belterület „kivett beépítetlen terület”, 1/1 tulajdon, tehermentes.

Elhelyezkedése: strand, élelmiszerbolt 1300 m, buszmegálló, balatonrendesi vasútállomás 1100 m, Révfülöp központja 2,7 km távolságra érhető elÉpítész- és ingatlanközvetítő irodánk minden hiteles szakmai segítséget meg tud adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.

Kérje az ingatlan részletes tájékoztató anyagát!

Kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat.

Hívjon bizalommal!

Balatoni ingatlanguru – több mint közvetítő

Ingatlan adatai

Irányár:86 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:telek
Megye:Veszprém megye
Helység:Kővágóörs
Irányítószám:8254
Alapterület:4 605 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Margit Molnár
Balatoni Ingatlanguru


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések