építési telek eladó - Ercsi - Fejér megye

Építési telek eladó - Ercsi - Fejér megye

30 000 000 Ft

Ercsi

HSZ: 3379866 Fejér megye
Kategória eladó Típus építési telek Alapterület 705 m2 Szobák
Kiváló áron építési telek eladó ERCSIBEN!!

ERCSI, Fejér megyében, a Duna jobb partján fekszik, a megyeszékhely Székesfehérvártól 50, a fővárostól 30 km távolságra.

A 8100 fős Ercsiben található Panoráma utcában, közel a Dunához, 705 m2-es, teljes közműves építési telek eladó! A telek lakóövezeti besorolású, és 30 %-os beépíthetőségű. A telek elkerített. A telken belül víz, csatorna, villany, / 380 V ipari áram is / A gázcsonk a telken belül található. 

A városnak van vasúti- és távolsági busz közlekedése közvetlenül Budapestig, illetve helyi járatú buszközlekedessel is rendelkezik, valamint a 6-os főút keresztül megy a településen.

Létesítmények a városban: .Iskolák, óvodák, Művelődési Ház, Könyvtár, Színház, Sportcsarnok, Úszómedence, Labdarúgó -és kézilabda csapat, Emlékművek, Szobrok,  Emlékmúzeum, Kápolnák, Templomok, Tűztorony, Obeliszk, Kastély.

Egészségház, fogorvos, labor, felnőtt és gyermek házi orvosi szolgálatok, teljes körű szakrendelések röntgennel és ultrahanggal kiegészítve szinte  minden szakterületen több orvossal, foglalkozás-egészségügyi szolgálat, védőnői szolgálat, ügyeleti ellátás, gyógyszertárak és ügyeletes gyógyszertár is!

Üzletek: több Spar, Reál, pékségek, barkácsboltok, festékboltok, ruházati üzletek, papír-írószer, virágüzletek, ajándék-küldési szolgáltatás  stb.

Taxi, fagyizó, éttermek, pizzázók (házhoz szállítás is) stb.

Jó közlekedéssel és jó infrastrukturával ellátott város, élhető családoknak is, egyedülállóknak is, autóval nem rendelkezők számára is.

Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását! 

Kun Tünde 06-70-433-3506

Gesztenye Ingatlan

 

Ingatlan adatai

Irányár:30 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:építési telek
Megye:Fejér megye
Helység:Ercsi
Irányítószám:2451
Alapterület:705 m2
Jellemzők:lift
Telek terület:705 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Kun Tünde
Gesztenye Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések