Mezőgazdasági telek eladó - Gyomaendrőd - Békés megye

Mezőgazdasági telek eladó - Gyomaendrőd - Békés megye

49 900 000 Ft

Gyomaendrőd

HSZ: 3387044 46 os út Békés megye
Kategória eladó Típus mezőgazdasági telek Alapterület 123 839 m2 Szobák
Eladó Békés megyében, Gyomaendrőd külterületén , a környék legjobban termő területén Keselyősön:

0296/17 helyrajzi számú, 12 ha 3839 m2 területű, 477,62 AK értékű szántó.

Ezen terület további előnye, hogy közvetlenül az aszfaltozott Főút, ill. 46-os út mellett található. Továbbá a földúton gépjárművel körbejárható.

A területen jelenleg Földhasználati joggal napraforgó termesztés folyik.

Adásvételi szerződés minimum foglalóval akár azonnal is megköthető, a kötelező jogi eljárás és gazdasági év befejezése miatt viszont a birtokbaadás végső napja 2024 november 1.

A terület földalapú támogatásban is részesül minimum 2027-ig.

Hosszú távú befektetésnek is kiváló.

A terület helyszínen való megtekintése a következőképpen lehetséges:

Gyomaendrődről a Bajcsy Zsilinszky úton el kell indulni Békéscsaba irányába. Ennek folytatása a 46-os út. Kb.10 perc autóút után, az 53 km követ követően, kb.50-100 m re, ebben az irányban a Fő úttól balra kezdődik. Közvetlenül a napraforgó mellett mindkét oldalról kukorica látható.Gyomaendrődról

A Gyomaendrődi járás Békés megyéhez tartozó járás Magyarországon 2013-tól, székhelye Gyomaendrőd. Fő útvonalak mellet (vasút és autóút), kiváló adottságú terület. Orvosi rendelő, gyógyszertárak, piac, számtalan szolgáltató, az üzletek hétvégén is (LIDL) PENNY, SPAR, Pepko, Rossmann stb. ) nyitva tartanak . Bölcsőde, óvoda, iskolák, középiskola. HELYIJÁRAT van. Távolsági járat az ingatlantól 5 percre.

Gyomaendrőd CSENDES, NYUGODT alföldi város Magyarország délkeleti részén Békés megyében. Egyben Magyarország 8. LEGNAGYOBB települése, 303,94 km2. Az országban EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉSZETI és KULTURÁLIS ÉRTÉKEINEK köszönhetően egyre több turista keresi fel nyaranta a 17 ezer lakosú települést., Az ORSZÁG LEGTISZTÁBB VIZŰ folyójaként ismert HÁRMAS-KÖRÖS bal partján fekszik, mely a HORGÁSZOK és a VÍZI SPORTOK kedvelőinek paradicsoma. A BUDAPESTTŐL 160 km-re FEKVŐ város elérhető autóval a 46-os főközlekedési útvonalon Mezőtúr és Mezőberény felől, illetve a 44-es számú főútról Szarvas és Kondoros felől, valamint a 4-es főútról Kisújszállás – Dévaványa irányból.

A DÍJMENTESEN használható M44-es út KONDOROSI FELHAJTÓ 15 perc autóútra könnyen elérhető Békéscsaba és Kecskemét irányába + 2022 februártól az M4-es út BUDAPEST irányába a törökszentmiklósi felhajtótól is egyszerűen megközelíthető.

Gyoma vasútállomás a Budapest-Szolnok–Békéscsaba–Lőkösháza- továbbá NEMZETKÖZI vasútvonal és a Körösnagyharsány–Vésztő–Gyoma-vasútvonal csatlakozó vasútállomása.

Gyomaendrődről további információk:

Az ERZSÉBET LIGET szépen parkosított környezetében található a VÁROS TERMÁLFÜRDŐJE , melynek értékes GYÓGYVIZE számos betegség gyógyítására alkalmas. A 2003-ban teljesen felújításra kerülő Liget Fürdő 62 Celsius-fokos vizét 1960-ban gyógyvízzé nyilvánította az Egészségügyi Minisztérium. A gyógyvíz orvosilag igazoltan jó hatású az idült reumatikus, köszvényes bántalmak, az isiász, az izom- és idegfájdalmak ellen.

Többek között a környéken több ezer hektáron több VADÁSZTÁRSASÁG is MŰKÖDIK.

Az országban, de EURÓPÁBAN is egyre RITKÁBBAN találunk olyan ÉRINTETLEN, sajátos hangulatú alföldi TÁJAT, HALAKKAL teli holtágakat,(16 holtág) olyan folyóparti ártereket, ahol országos, sőt NEMZETKÖZI JELENTŐSÉGŰ NÖVÉNY- és ÁLLATVILÁG található. A Hármas-Körös, valamint több mint kétezer hektáros hullámtere TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLET!.

Amennyiben érdeklődését felkeltettem, várom üzenetét vagy hívását!

Hétvégén is hívjon bizalommal!

Amennyiben a telefont nem tudom felvenni, kérem várjon türelemmel amíg visszahívom!

Köszönöm!

Ingatlan adatai

Irányár:49 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:mezőgazdasági telek
Megye:Békés megye
Helység:Gyomaendrőd
Irányítószám:5500
Cím:46 os út
Alapterület:123 839 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Anna Mária Szabó
Turbo360 Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések