Külterületi telek eladó - Dunaharaszti - Pest megye

Külterületi telek eladó - Dunaharaszti - Pest megye

9 900 000 Ft

Dunaharaszti

HSZ: 3418523 Pest megye
Kategória eladó Típus külterületi telek Alapterület 460 m2 Szobák
 KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG DUNAHARASZTIN!**

Eladó telek Dunaharaszti közkedvelt részén, a Gyökőr utca és Avar utca sarkánál! A **920 m2-es terület** használati megosztással van felosztva, és az eladó **460 m2-es telekrész** a B oldali részen található, mely már most ELKERÍTETT és teljesen készen áll a befektetésre!

A telek besorolása külterületi telek (szántó), így ideális mindazoknak, akik egy nyugodt helyet keresnek szabadidejük eltöltésére vagy akár hosszú távú befektetési célokra. A telken új villanyoszlop található MÉRŐ ÓRÁVAL. Ezen kívül egy FÚRT KÚT is rendelkezésre áll, amely a vízellátást biztosítja. 

Amennyiben igény van rá, lehetőség van egy négy személyes lakókocsi telepítésére is, amelynek ára mindössze 1.400.000 Ft. Ez a praktikus opció ideális átmeneti megoldás lehet, amíg a végleges építkezési tervek megvalósulnak.

A telek ára rendkívül versenyképes: **9.9 millió forint**. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy egy kiváló helyen lévő, telket vásároljon!

Hívjon most, és ne maradjon le erről a kivételes ajánlatról!

 

Ingatlan adatai

Irányár:9 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:külterületi telek
Megye:Pest megye
Helység:Dunaharaszti
Irányítószám:2330
Alapterület:460 m2
Jellemzők:lift
Telek terület:460 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bazsó Zoltán
Ingatlancorner Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések