Mezőgazdasági telek eladó - Polgár - Hajdú-Bihar megye

Mezőgazdasági telek eladó - Polgár - Hajdú-Bihar megye

179 900 000 Ft

Polgár

HSZ: 3500002 Hajdú-Bihar megye
Kategória eladó Típus mezőgazdasági telek Alapterület 1 m2 Szobák
Fedezze fel a Hajdú-Bihar megye szívében található egyedülálló befektetési lehetőséget: egy 91 hektáron elterülő erdőség Polgár közelében, amely nemcsak a természet nyugalmát kínálja, hanem kiemelkedő ipari és mezőgazdasági potenciált is rejt magában. Az Erdőségen jelenleg 83 hektáron egy 22 éves tölgyerdőnek ad otthont, de a terület rendkívül sokoldalúan hasznosítható, mivel 8 hektáron egy Szántó is elhelyezkedik amely egy stabil, fenntartható jövőképet kínál.

A terület kiválóan megközelíthető, hiszen jól kiépített úthálózat és tömegközlekedés kapcsolja össze Polgár városával és a környező gazdasági központokkal. Az ingatlan elhelyezkedése különösen előnyös az itt növekvő ipari beruházásoknak köszönhetően, mint például a BMW és a tervezett akkumulátorgyárak. Ez a régió egyre jelentősebb szereplője lesz az ipari és megújuló energia szektornak, de hosszú távú stabil jövedelmet is ígér.

A környék mezőgazdasági hagyományai és együttműködő közössége támogatja az agrártevékenységeket, de az erdőség nemcsak mezőgazdasági célokra alkalmas. A terület ipari zónába tartozik, így tökéletes választás lehet azoknak, akik infrastrukturálisan is fejlett helyszínt keresnek a jövőbeli fejlesztésekhez. A fenntarthatóság és a gazdasági növekedés itt kéz a kézben járnak, ezáltal az ingatlan vonzó célpont lehet a befektetők számára.

Ne hagyja ki ezt az izgalmas lehetőséget – kérdéseivel és további információkkal kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal.

Ingatlan adatai

Irányár:179 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:mezőgazdasági telek
Megye:Hajdú-Bihar megye
Helység:Polgár
Irányítószám:4090
Alapterület:1 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Balogh Csaba
Nagy Ingatlan Powered by RH


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések