Mezőgazdasági telek eladó - Nagyvázsony - Veszprém megye

Mezőgazdasági telek eladó - Nagyvázsony - Veszprém megye

64 900 000 Ft

Régi ár: 58 000 000 Ft

Nagyvázsony

HSZ: 2608266 Veszprém megye
Kategória eladó Típus mezőgazdasági telek Alapterület 76 991 m2 Szobák
NAGYVÁZSONYBAN CSODÁS FEKVÉSŰ TERÜLET ELADÓ A LOVASSPORT KEDVELŐINEKNagyvázsonyban kínáljuk eladásra ezt a gyönyörű fekvésű birtokot, panorámával a Kinizsi Várra.

A terület két helyrajzi számon nyilvántartott. Összes alapterülete 76991 nm .1. az egyik terület 55 140 nm, tulajdoni lapon “legelő” , Kk-Ir övezet :

Különleges beépítésre nem szánt ló rehabilitációs terület övezete , melyben a lótartással összefüggő oktatás, gazdálkodás, rehabilitáció és bemutatás, valamint lovarda építményei, valamint a terület ellátását szolgáló személyzet lakása helyezhető el max. 3%-os beépíthetőséggel. Az övezetben a lótartással összefüggő fő rendeltetés -oktatás, gazdálkodás, rehabilitáció és bemutatás- építményeinek megléte esetén azokkal egy építészeti egységben létesíthető max. két lakást magába foglaló építmény, vagy egy szállás rendeltetésű építmény. Az építménymagasság max. 4,5 m, kivéve a lovarda épületét, ami max. 7,5 m lehet. Az övezetben a min. kialakítható telekméret 2,0 ha A különleges - lórehabilitációs övezetben a zöldfelületek kialakítására az alábbi előírások vonatkoznak: a telkek 90%-án az építéssel nem érintett terület részeken a természetes növényzet, gyepterület megőrzendő, a növényzet gazdagítása végett a gyepterületek ligetes fásítása végezhető. A telken belül a parkolók fásítva alakítandók ki: 4 parkolóhelyenként legalább 1 db, legalább kétszer iskolázott lombos fa telepítendő.2. a másik terület 21 851 nm, tulajdoni lapon “legelő”, Ma-2 övezet, árutermelési mezőgazdasági övezet , melyen a beépíthető telek minimális nagysága 100 000 nm, ezért épület erre a területre nem helyezhető el.Megközelítése a 77. számú főútról kb. 500 méteren jó minőségű murvás úton lehetséges.

Közművek a telek határhoz közel megtalálhatóak.Nagyvázsony Veszprém és Tapolca között, a Vázsonyi-séd mentén fekszik. Északon a 600 méterre magasodó Kab-hegy, délen a Balaton-felvidék dombjai határolják. A Balaton 14 km távolságra van a községtől.Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.

- megbízható ügyvédi háttér

- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése

- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése

- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés

Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook oldalunkat!

Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Ingatlan adatai

Irányár:64 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:mezőgazdasági telek
Megye:Veszprém megye
Helység:Nagyvázsony
Irányítószám:8291
Alapterület:76 991 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Margit Molnár
Balatoni Ingatlanguru


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések