Mezőgazdasági telek eladó - Balatonszepezd - Veszprém megye

Mezőgazdasági telek eladó - Balatonszepezd - Veszprém megye

59 000 000 Ft

Balatonszepezd

HSZ: 2614217 Veszprém megye
Kategória eladó Típus mezőgazdasági telek Alapterület 4 486 m2 Szobák
BALATONSZEPEZD VÉGMÁLIHEGYEN 4486 nm-es, GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ, BEÉPÍTHETŐ MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET (SZŐLŐ) ELADÓ

A telek kivételesen szép fekvése, déli tájoltsága, enyhe lejtése és csodálatos örökpanorámája tökéletesen alkalmassá teszi egy hangulatos pince-présház elhelyezésére, a végtelen nyugalom kedvelőinek. Mivel a terület már bőtermő szőlővel telepített és rendszeresen művelt, karbantartott, a kifüggesztéses eljárás után az építkezést rövid időn belül elkezdheti új tulajdonosa.

A terület MkC-1 övezet : szőlőkataszter szerinti l. osztályú kertes mezőgazdasági terület, amely a következő beépíthetőséget engedélyezi : a 2000 m2-t elérő legalább 80 %-ban szőlőműveléssel hasznosított telken legfeljebb 3%-os beépítettséggel, a szőlő műveléséhez, borkészítéshez, gyümölcstároláshoz szükséges, ideiglenes tartózkodásra is alkalmas gazdasági épület (présház) helyezhető el, az építmény alapterülete nem haladhatja meg a 150 m2-t. Az épületmagasság a 4,5 m-t nem haladhatja meg. A homlokzat magasság legfeljebb 6,0 m lehet. Az övezetekben csak tájba illő építmények helyezhetők el. A tetőformálás csak magas tetővel történhet. A tetőhajlás szöge 40-45° közötti lehet. A tető héjalásának anyaga csak égetett cserép vagy nád lehet. Az eredeti terepszint nem módosítható. Közművek : víz, gáz, villany a telekhatáron elérhető, csatorna nincs A szepezd-fürdői strand mindössze 600 méter távolságra !

Balatonszepezd a part menti dombokra épült, erdők és hegyek veszik körül. A Balaton északi partján helyezkedik el, Balatonfüredtől 24 km-re, Zánka és Révfülöp között. Kicsit kiesik Balatonszepezd a nagy nyüzsiből. Füred már, Keszthely még messze van innen, de pont ez adja a település báját, és jó célponttá teszi a kevésbé zsúfolt és kevésbé hangos üdülőhelyet keresőknek.

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.

- megbízható ügyvédi háttér

- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése

- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése

- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés

Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook oldalunkat!

Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Ingatlan adatai

Irányár:59 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:mezőgazdasági telek
Megye:Veszprém megye
Helység:Balatonszepezd
Irányítószám:8252
Alapterület:4 486 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Margit Molnár
Balatoni Ingatlanguru


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések